Pipő Hamu a Hello Baby bár kapujában beregisztrált a VIP szektorba. Míg várta a hostesst, aki elkíséri asztaltársaságához és bemutatja neki a legfontosabbakat, gyorsan becsekkolt Swarm-on. Az alkalmazás pontokat és matricákat ad Neked, aszerint, hogy hova csekkolsz be és hányszor. Mivel eddig Pipő a konyhából csekkolt be napjában akár 3x is a legnagyobb dicsősége az arany kuktasapka matrica volt. De most! Végre megszerezte az első kis koktélpoharát is!

Végre megérkezett a hostess, bekísérte az asztalhoz a lányt. A diszkóban mindenki Pipő Hamu-t nézte. Nem csoda, hisz ezt a magyar Nanushka báli ruhát Angliából hazatérve kapta keresztanyjától, aki mióta sikerült megkerestetnie a lányt az FBI-nál is dolgozó, szegrőlvégről Poirot-val is rokon magándetektívvel, próbálta elkényeztetni. Talán ezért is adta oda fél számmal nagyobb Badgley Mischka köves cipőjét. Hisz mit lehetett tenni, ha már nem találtak a lány apró, bár kecses lábára a ruhához illő cipőt.
Az asztaltársaság az Egér ikrekkel együtt már messziről kiszúrták és lelkesen integettek.
Egér Péter már köszöntötte is Pipőt és a mellette lévő székhez invitálta.
Pipő 2 puszit nyomott Péter, majd Mihály arcára. Ezután Egér Mihály új almatelójával csináltak egy szelfit és feltöltötték instára és fészre: #legjobbbuli #legjobbarátok
#pipőmármegintgyönyörű #masokatiszunk #elnökfiáravárva #hellobabybar #oktogon #budapest #magyarország.
A következő 2 percben már 30-an lájkolták. Pipő mimóza koktélt kért, ezt kortyolgatva engedélyezte idővonalán a fényképet. Megnézte, hogy ki lájkolta. Észrevette, hogy az elnök fia is, aki, mint kiderült Mihály egyetemi csoporttársa volt.Megkérte a fiút, hogy mutassa be.
Egér Mihály zakója zsebébe visszabiggyesztette a szelfibotot és az almafónt, majd megigazította nyakkendőjét és a kezét nyújtotta a lánynak. Olyan eleganciával vezette őt a
teremben, mint egy bálon, egészen az elnöki asztalig.