Úgy döntöttél, hogy nem törsz J. K. Rowling és George R. R. Martin babérjaira?

 

Te sem akarsz több száz oldalas könyveket írni, helyettük a rövidebb, frappánsabb írásokban hiszel?

A regény helyett a novellát érzed magadhoz közel?

Ugyanakkor novellistaként vérbeli profi akarsz lenni?

 

 Akkor köztünk a helyed, a

RitArt TörténetMester

képzésen!

Az írói álmokat dédelgetők első nekifutásra ritkán gondolkodnak regényírásban, hiszen egy laikus is tudja, hogy regényt írni óriási feladat, a tapasztaltak meg aztán végképp tisztában vannak azzal, hogy egy-egy regényt megírni akár évekig is tarthat.

Nem mindenkiben rejtőznek ott J. K. Rowling, Georg R. R. Martin, Jókai Mór ambíciói, és bizony az Olvasók sem akarnak mindig heteket eltölteni egy-egy történettel, hanem szeretik a rövidebb, lényegre törőbb, gyorsabb olvasmányélményeket is.

De azért a történet írásnak sem lehet csak úgy ukk-mukk-fukk nekiugrani, mert ha maradandót akarunk alkotni, akkor a történet írás mesterfogásainak alapjait is érdemes kitanulni!

Nincs is annál szebb pillanat, mikor az írók és az Olvasók igényei ilyen szépen találkoznak, ugye?

 

RitArt TörténetMester 10 órás (1 napos) képzés, RitArt jobb agyféltekés módszertannal

 

 

Mi lesz a képzésen?

 • 7-8 írói feladat, felolvasásokkal – ezek teszik ki a képzés gerincét, mert mi mindennél fontosabbnak tartjuk a tapasztalat útján való tanulást!
 • Ugyanennyi lehetőség agyintegráló gyakorlatok elvégzésére, azok begyakorlására, megtanulására.
 • Lesz elmélet is természetesen. Minden feladathoz kapcsolódik tudásanyag, hiszen a bal agyféltekének is meg kell kapnia azt, ami jár neki 🙂

 

Mi NEM lesz a képzésen?

 • Mivel a képzés igen intenzív, és feszített tempójú, ezért könyvkiadásról, könyvszerkesztésről, könyvterjesztésről szóló beszélgetésekre nem lesz idő, de minden ilyen infót felvethetsz és megkaphatsz majd a zárt csoportban, ahova a képzés után mindenki meghívót kap.
 • Nem lesz a tréningen kritizálás és véleményezés sem, kizárólag előremutató terelgetésről van szó a mi képzéseinken. Ez a hozzáállás kiválóan teljesített és bizonyított az elmúlt 2.5 évben, mióta a RitArt jobb agyféltekés íróképzéseket szervez.

 

Kiknek szól?

 • Elsősorban azoknak, akik nem gondolkodnak regényírásban, de a profizmust az írásban mindenek fölött valónak tartják.
 • Azoknak, akik a rövidebb, frappánsabb történetekben hisznek, és az Olvasóikat ezekkel szeretnék kiszolgálni.
 • Azoknak, akik a regényírás nagy falatnak bizonyult, de új lendületet akarnak kapni más műfajban.
 • Azoknak, akik az írásban már nem kezdők, de az ihlet és az áramlás fenntartásához szükségük van a jobb agyféltekés módszerre, és ezt a leghatékonyabb módon, a gyakorlatban akarják elsajátítani.

 

Kiknek NEM szól?

 • Azoknak nem szól ez a képzés, akik mindenkinél jobban tudnak mindent, és azért járnak emberek közé, hogy felsőbbrendűségüknek teret adjanak…
 • Azoknak sem szól, akik pszichiátriai kezelés, vagy pszichiátriai drogok hatása alatt állnak. Ha gyógyszert szedsz, mindenképp kérd ki a szakorvos véleményét, és csak akkor jelentkezz a tréningre, ha ő a beleegyezését adta!

 

Árak és Kedvezmények

tm_uj_ar 

Időpontok, helyszín

2017. május 27. (szombat)

A képzések 9-19 óráig tartanak. Minimális létszám 5 fő. 

A képzések helyszíne Budapest Vl.kerület, az Opera mögött.  Pontos információkat a tréning díjának beérkezését követően küldünk. 

Agi kep uj3 A jobb-agyféltekés kreatív írás tréningeket én, Teller Ágnes, mint RitArt vezető tréner tartom 2015. ősze óta. 2014. júniusában végeztem el  a RitArt Academy trénerképzését, azóta több tucat tréninget tartottam. 2015 szeptembere óta, mint franchise partner működök együtt Vidi Ritával és a RitArt Academy-vel. 2013-ban jelent meg a meseregényem, Julcsi és a Színek Sárkányai címmel.
Részletesebb bemutatkozásomat itt találod meg.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 

“Még soha nem írtam semmit, fog ez nekem menni?”
A jobb agyféltekés íróképzéseken mindenkinek megy az írás, még annak is, aki nem akarja ;).
A TörténetMester képzésen nemcsak próbálgathatod majd az írói szárnyaidat, hanem igencsak nagy távokat fogsz majd repülni, miközben biztonságban, és támogató közegben leszel.

“Már nagyon sokat írtam, ad nekem ez a képzés újat?”
Elméleti részét tekintve nem biztos, de a gyakorlati megközelítést tekintve biztosan újszerű lesz számodra is a képzés, és az eredménye is. Mind a tematika, mind a szemlélet feszített célokat ad, ami a kezdők számára is teljesíthető, de a profik számára is tartogat még kihívásokat! Ezt a jelenséget hívja Csíkszentmihályi Mihály FLOW állapotnak… Olyan ember nincs, akinek elég már a flow-ból!

“Reggeltől estig, egyhuzamban? Nem lesz ez kicsit sok?”
Nem. Szétvehetnénk ugyan két napra is, hogy ne legyen ennyire fárasztó, de a ez a képzés nem arról szól – mint ahogy egy RitArt képzés sem -, hogy “hogyan pihenjük ki magunkat, miközben csinálgatunk valamit…”, hanem gyors, hatékony, azonnali eredményekről szól. Vidi Rita, a módszer kidolgozója, többek között célkitűzés-szakértő is, így neki elhiheted, hogy nem a véletlen műve, hogy egy napra van tervezve ennyi minden!

“Gyerekek hány éves kortól jöhetnek?”
A gyerekeket általában 12 éves kortól várjuk, de volt már ennél fiatalabb írópalántánk is. Vannak gyerekek, akik már 12 éves koruk alatt is rengeteget írnak, tehát ez inkább képességfüggő, mint korfüggő. Ha szülőként/nagyszülőként úgy gondolod – ismerve a gyermeket -, hogy a gyereked/unokád már érett ekkora kihívásra, akkor bátran jöhet. Nálunk nincs kötelező feladat, bárki bármikor pihenhet, ehet-ihat, járkálhat, tehát fizikailag biztosan bírni fogja. Vigyázunk rá!

“Én már megettem a kenyerem javát, van még helyem az írótársadalomban?” Igen, van! Az írásban ma már az az óriási dolog, hogy nem kell egésznap kávéházakban üldögélned a napilapok szerkesztősége mellett, hogy megjelenhessen egy-egy írásod valamelyik lapban, és nem kell ügynökök után rohangásznod, hogy valaki felfigyeljen rád, hanem otthonról, az Internet segítségével, gyakorlatilag egy kattintásra vagy az OLVASÓIDTÓL. Egy író számára egyetlen fontos csoport van: az Olvasók csoportja. Ha írsz, író vagy. Ha 90 éves korodban kezded, akkor hurrá, akkora élettapasztalatod van, mint nem sok írónak! Az írás kortalan. Az életműved is az lesz!

 

Sok ember azért nem kezd el írni, mert másokhoz méricskéli a tehetségét, és állandóan bal agyféltekével, kritikusan közelíti meg a saját munkáját. Vannak, akik egyetlen betűt sem írnak le emiatt, mások meg sokan írogatnak ugyan, de sosem mutatnák meg senkinek, mert félnek a szégyentől. Attól, hogy mások azt gondolják “nem elég jó, amit írtam”.

 

A RitArt képzéseken nemcsak írótudományt, hanem ÖNBIZALMAT is kapsz ahhoz, hogy bátrabban írj. Az már csak hab a tortán, hogy jobban is fogsz írni ;).

Te döntesz: amatőr maradsz, vagy Mester leszel…

Jelentkezz most!

 

 JELENTKEZÉS

 Jelöld meg az időpontot, amelyikre jelentkezni szeretnél, minden további tudnivalót a visszaigazoló oldalon, és emailben küldünk meg számodra!

 

 

 

 Szerződési Feltételek
Jogi és egyéb tudnivalók

 

A Jelentkezem gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

1.a. A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a csoportot alkotó személyeknek, és a tréner munkájának a tiszteletben tartása, illetve a tréning légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. A nem megfelelő hozzáállással és viselkedésmóddal bíró résztvevőket a csoport eredményeinek és az egyéni munka minőségének biztosítása érdekében megkérjük a tréningről való távozásra. Ez esetben a tréning részvételi díjat visszafizetjük a távozó számára. Köszönjük a megértést!
1.b. A tréningen használt módszerek alkalmazását nem javasoljuk azoknak, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha ilyenfajta kezelés vagy gyógyszerezés alanya vagy, akkor kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a tréningre, vagy elmész bármilyen jobb agyféltekés képzésre! Ezen figyelmeztetésünk figyelmen kívül hagyása okán kialakult állapotokért és helyzetekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.
2.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
3.  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4.  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a Inter-Profession Kft-vel kötöd.
(2200 Monor, Bem u. 4., Asz: 23747955-1-13, Email:ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu)
5. A számlázás elektronikusan történik, emailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet: ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület (1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.)
8. A szolgáltatás ára bruttó 24.990,- forint, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kört a megrendelő űrlap fölött találod.
9. A szolgáltatás ára nem fedezi az egynapos tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
10. Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett tréningvezető helyett egy másik trénerünk vezesse a tréninget.
11. Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartjuk.
12. Tárhelyszolgáltató: MikroVPS Kft.  (1096 Budapest, Sobieski János utca 19-21/A), e-mail: support@mikrovps.hu

II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés
2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!):
a.) Banki átutalás vagy befizetés:
Inter-Profession Kft
K&H Bank Zrt 10402795-50526549-67891003
b.) Külföldről való utaláshoz:
Bank Swift kód: OKHBHUHB
IBAN számlaszám: IBAN HU42 1040 2795 5052 6549 6789 1003

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben
A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT.
A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.
2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben
A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.
Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

IV. Szerzői és szomszédos jogok

A RitArt Academy tréningjeinek jogtulajdonosa Vidi Rita, a módszer kitalálója és kidolgozója,  és a HősNők Kiadó Bt., a tréningek szervezője és a kiadványok felelőse.

V. Elérhetőségek

ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu  – 06-30-350-4362 (Teller Ágnes)

Pin It on Pinterest

Share This