Te is szereted a meséket, ugye?

 

Álmodoztál arról, hogy megmented a világot? Vagy arról, hogy jön a hős, és megment téged? Vagy olyan varázserőd van, amitől csoda dolgokra vagy képes? Beszélgetnél a fákkal, állatokkal? Különösnél különösebb barátaid lennének? Repülnél sárkányháton? Kalandok sorát élnéd át?

 

Ha igen, akkor jó helyen jársz.  Mert újból átélheted az álmaidat.

Mit szólnál, ha a gyenge mentené meg a Világot? Ha a Sárkány szabadítaná ki a Hőst? Ha egy hétköznapi kislányon múlna a Világ sorsa?

Egy Kislányon? Igen, ő Julcsi.

Julcsi és a Színek Sárkányai mesekönyv

És Sárkányok? Igen: Fehér, Sárga, Vörös, Kék, Zöld, Fekete.
Valódi Sárkányok a Szivárvány színeiben – ők a Szín Sárkányok.

(csak arra várnak, hogy Te kiszínezd őket! 😉 )

voros-sarkany sarga-sarkany

kek-sarkany feher-sarkany

És egy valódi Hős? Igen, Leonard, a hitehagyott lovag, aki Julcsinak segít felébreszteni a sárkányokat bűbájos álmukból.

leonard

Hogy hogyan? Erről szól a mesekönyv.

Itt beleolvashatsz:

Nono, ez nem a nagyi karácsonyi süteménye, ne fald fel egyszerre!

Szeretnéd megkapni vagy ajándékba adni?  Itt megrendelheted!

 

Amit az olvasóim írtak:

 

Maja olvasónaplója:

maja

 

Róza álmodik

roza

 

Az unokámnak vettem, de én olvastam el előbb Teller Ágnes : Julcsi és a Színek Sárkányai c. mesekönyvet. Őszintén ajánlom mindenkinek, gyerekeknek, és az olyan felnőtteknek,  akik egy kicsit még megmaradtak gyereknek.” Ihász Lajos

Teller Ági meséje egy varázslatos világba röpít bennünket, kicsiket és nagyokat. Egy olyan világba, ahol a jók tűzön-vízen keresztül kitartanak céljaik mellett, különös segítőtársaikkal együtt elérik azt, mert legyőzik a gonoszokat . Tudnak örülni és sírni és bátran élik az életüket. Valódibbak, mint a valódi élet szereplői és kalandjaikat olvasva csak szégyenkezve gondolunk saját kisszerű gyáva életünkre, de melegséggel tölti el a szívünket, hogy vannak még emberek, akik hisznek a jó győzelmében és hisznek a mesékben is. Mert a jó itt van bennünk, csak merjük kiengedni, és és élni a valódi életet. Ezt a változást hozza el egy jó mese, és Ági meséje nem csak jó, de csodálatos is, és csodálni való. Nem egyszer, hanem többször, ahányszor olvassuk újabb színeket veszünk benne észre, míg összeáll a szivárvány és a tövében megtaláljuk a reményt és a boldogságot. Olvassák hát kérem olyan örömmel és boldogsággal, ahogyan én olvastam.”– Dobos Márta, olvasó

A gyermekirodalom nem állhat meg Gazdag Erzsinél vagy Lázár Ervinnél – egészen komoly mondanivalóval bíró mesekönyveket és jobbnál jobb regényeket találhatunk, ha alaposan körülnézünk. S lám, máris itt egy anyuka, aki alkotott valamit. Nem kell rózsaszín felhőcskékben ülni naphosszat, akár olvassuk csemeténknek, akár a kezébe adjuk. Olykor a Kis Herceg szelleme kísért át a sorokon, olykor ifjúkorunk kalandregényei villannak fel a maguk realisztikus képeivel, nem csoda, ha könnyedén a történet közepén találjuk magunkat. A jó könyv olvastatja magát – más dolga nincs. Amint olvasóként koptatjuk a Pál utca köveit, félünk a négyszögletű kerek erdőben, halljuk az indiánok velőtrázó csatakiáltásait, kínosan ügyelünk arra, hogy csakis a sárga köves úton haladjunk, vagy éppen magunkban mosolygunk a főhős(ök) ügyetlen, csetlő-botló mozdulatain. A valamikori Delfin- és Pöttyös könyvek világa mára átalakult – a kor szelleme diktálta, de nem, nem szabad, hogy elvesszenek azok az értékek, amelyek gyermekeink- és valljuk meg, a mi saját – értékrendjét egy remélhetően szebb, jobb szemlélet felé tereli. Lapozgasd át, kedves olvasó, e könyvet, szeress bele, oszd meg gyermekeiddel. Csuda dolog az olvasás, hatalmat ad, melyet senki sem vehet el tőled.” – Tauz Csaba, olvasó

„Ezt a történetet jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a mesét, akik felnőtt korukra a szívük mélyén gyerekek maradtak. Mindenkinek, aki gyermeki ártatlansággal képes rácsodálkozni a világra, arra, amit mi felnőttek meghagytunk belőle gyerekeinknek, unokáinknak, és az ő gyerekeiknek és unokáiknak. Mindazoknak, akik nem szégyellik álmaikat, akik hagyják, hogy elragadja őket a fantáziájuk. Mindenkinek, aki nem szégyelli megkönnyezni a szenvedéssel teli sors jórafordulását, aki nem szégyelli az érzelmeit és érzéseit. Egyszóval azoknak, akik ha csak rövid időre is, de fényt, színeket, szépséget, melegséget és igazi emberi érzéseket akarnak vinni a mai szürke, zord, rideg, hideg és önző világba, akár saját maga, akár a gyerekei, unokái számára.”– Erdélyi Katalin, olvasó

 

Ár, postaköltség

Ár: 2.495,- forint + 800,- forint postaköltség: 3.295,- forint (bruttó, alanyi áfamentes)

Ha több darabot rendelsz, mint egy, akkor természetesen a szállítási költség csak egyszer értendő. A könyv alapára 2495,- forint
Öt darab könyv vásárlása esetén (vagy afölött) 10% kedvezményt adunk a könyvek árából.
Szállítás 1-3 munkanapon belül, Magyar Posta (ajánlott küldeményként fog érkezni)

Töltsd ki az alábbi megrendelő űrlapot, különös figyelmet szentelve az email címed, és a postacímed helyességére. Olyan postacímet adj meg, ahol egész nap át tudja venni valaki a csomagot (ajánlva küldjük).

Fizetést előre kérjük, 8 napon belül, átutalással. A fizetési és szállítási információkat a MEGRENDELÉS után megkapod emailben.
 
A könyv adatai:
borito2Író: Teller Ágnes
Borító: kartonborítós

Kötés: ragasztott
Oldalszám: 156 oldal
Kiadó: Inter-Profession Kft.
Megjelenés éve: 2013.

 

 

  MEGRENDELÉS

Név*
Email *
Email még egyszer*
irányítószám*
város*
utca, házszám, emelet, ajtó*
telefonszám
Számlázási név
Számlázási cím
példányszám*
Szállítási és szerződési feltételek*
Jelöld be kérlek, hogy elfogadtad a fizetési és szállítás feltételeket* 

Szerződési feltételek
A MEGRENDELEM gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

1.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
2.  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
3.  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a MEGRENDELEM gombra való kattintással az Inter-Profession Kft.-vel. (2200 Monor, Bem u. 4., Asz: 23747955-1-13, Email:ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu)
4. A számlázás elektronikusan történik, emailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni. A könyvet a pénz beérkezése után azonnal postázzuk, várhatón 1-3 munkanapon belül érkezik majd, postai ajánlott küldeményként!
5. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu)
6. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület (1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.)
7. A szolgáltatás ára egy könyv vásárlása esetén bruttó 2,495,- forint. 5 darab, vagy afölötti rendelés esetén a könyvek árából 10%-os kedvezményt adunk.
8. Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben az előzetesen megjelölt 1-3 munkanapot túllépjük. Ennek előfordulása esetén a vevőt emailben tájékoztatjuk
9. Tárhelyszolgáltató: MikroVPS Kft. , címe: 1096 Budapest, Sobieski János utca 19-21/A, e-mail: support@mikrovps.hu

II. Fizetési módok és adatok
1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés.
2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!)
Banki átutalás vagy befizetés:
Inter-Profession Kft

K&H Bank Zrt 10402795-50526549-67891003

III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról
A magánszemély fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés felmondási jog. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől.
A könyv átvétele utáni, 14 napon belüli szerződéstől való elállás esetén a fogyasztó köteles haladéktalanul, de legkésőbb az átvételtől számított 14 napon belül postai úton visszajuttatni a könyvet, buborékos borítékban, ajánlott küldeményként, az Inter-Profession Kft  részére, 2200 Monor, Bem u. 4. címre. A könyv visszaérkezése esetén a fogyasztó által is használt módon haladéktalanul visszaküldjük a pénzt. A szerződéstől való elállás esetén a könyv visszapostázásával járó költségek teljes egészében a fogyasztót terhelik. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 24-25-26-27-28. §.
A kipróbáláson túli használatból eredő, a könyvben keletkezett károk értékét a pénz visszafizetésekor le fogjuk vonni a könyv eredeti értékéből, a fogyasztóval egyeztetve. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 25. §

IV. Szerzői és  szomszédos jogok
Az Julcsi és a Színek Sárkányai című  könyv az 1999. évi LXXVI. a szerzői jogokról szóló törvény védelme alatt áll.  A szerzői jog tulajdonosa Teller Ágnes, kizárólagos kiadói  jog: Inter-Profession Kft.

V. Elérhetőségek
ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu – +36303504362 (Teller Ágnes)

Pin It on Pinterest

Share This