Te is szereted a meséket, ugye?

Álmodoztál arról, hogy megmented a világot? Vagy arról, hogy jön a hős, és megment téged? Vagy olyan varázserőd van, amitől csoda dolgokra vagy képes? Beszélgetnél a fákkal, állatokkal? Különösnél különösebb barátaid lennének? Repülnél sárkányháton? Kalandok sorát élnéd át?

Ha igen, akkor jó helyen jársz.  Mert újból átélheted az álmaidat.

Mit szólnál, ha a gyenge mentené meg a Világot? Ha a Sárkány szabadítaná ki a Hőst? Ha egy hétköznapi kislányon múlna a Világ sorsa?

Egy Kislányon? Igen, ő Julcsi.

És Sárkányok?

Igen!

Fehér, Sárga, Vörös, Kék, Zöld, Fekete.

Valódi Sárkányok a Szivárvány színeiben – ők a Szín Sárkányok.

Csak arra várnak, hogy Te kiszínezd őket!

És egy valódi Hős?

Igen, Leonard, a hitehagyott lovag, aki Julcsinak segít felébreszteni
a sárkányokat bűbájos álmukból.

Hogy hogyan? Erről szól ez a mesekönyv.

Itt tudsz beleolvasni:

 

 

Nono, ne fald fel egyszerre, ez nem a nagyi sütije!  wink

Az olvasóim mondták

„Az unokámnak vettem, de én olvastam el előbb Teller Ágnes : Julcsi és a Színek Sárkányai c. mesekönyvet. Őszintén ajánlom mindenkinek, gyerekeknek, és az olyan felnőtteknek,  akik egy kicsit még megmaradtak gyereknek.”
Ihász Lajos, nagypapa

“Teller Ági meséje egy varázslatos világba röpít bennünket, kicsiket és nagyokat. Egy olyan világba, ahol a jók tűzön-vízen keresztül kitartanak céljaik mellett, különös segítőtársaikkal együtt elérik azt, mert legyőzik a gonoszokat . Tudnak örülni és sírni és bátran élik az életüket. Valódibbak, mint a valódi élet szereplői és kalandjaikat olvasva csak szégyenkezve gondolunk saját kisszerű gyáva életünkre, de melegséggel tölti el a szívünket, hogy vannak még emberek, akik hisznek a jó győzelmében és hisznek a mesékben is. Mert a jó itt van bennünk, csak merjük kiengedni, és és élni a valódi életet. Ezt a változást hozza el egy jó mese, és Ági meséje nem csak jó, de csodálatos is, és csodálni való. Nem egyszer, hanem többször, ahányszor olvassuk újabb színeket veszünk benne észre, míg összeáll a szivárvány és a tövében megtaláljuk a reményt és a boldogságot. Olvassák hát kérem olyan örömmel és boldogsággal, ahogyan én olvastam.”
Dobos Márta

„A gyermekirodalom nem állhat meg Gazdag Erzsinél vagy Lázár Ervinnél – egészen komoly mondanivalóval bíró mesekönyveket és jobbnál jobb regényeket találhatunk, ha alaposan körülnézünk. S lám, máris itt egy anyuka, aki alkotott valamit. Nem kell rózsaszín felhőcskékben ülni naphosszat, akár olvassuk csemeténknek, akár a kezébe adjuk. Olykor a Kis Herceg szelleme kísért át a sorokon, olykor ifjúkorunk kalandregényei villannak fel a maguk realisztikus képeivel, nem csoda, ha könnyedén a történet közepén találjuk magunkat. A jó könyv olvastatja magát – más dolga nincs. Amint olvasóként koptatjuk a Pál utca köveit, félünk a négyszögletű kerek erdőben, halljuk az indiánok velőtrázó csatakiáltásait, kínosan ügyelünk arra, hogy csakis a sárga köves úton haladjunk, vagy éppen magunkban mosolygunk a főhős(ök) ügyetlen, csetlő-botló mozdulatain. A valamikori Delfin- és Pöttyös könyvek világa mára átalakult – a kor szelleme diktálta, de nem, nem szabad, hogy elvesszenek azok az értékek, amelyek gyermekeink- és valljuk meg, a mi saját – értékrendjét egy remélhetően szebb, jobb szemlélet felé tereli. Lapozgasd át, kedves olvasó, e könyvet, szeress bele, oszd meg gyermekeiddel. Csuda dolog az olvasás, hatalmat ad, melyet senki sem vehet el tőled.”

Tauz Csaba

“Ezt a történetet jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a mesét, akik felnőtt korukra a szívük mélyén gyerekek maradtak. Mindenkinek, aki gyermeki ártatlansággal képes rácsodálkozni a világra, arra, amit mi felnőttek meghagytunk belőle gyerekeinknek, unokáinknak, és az ő gyerekeiknek és unokáiknak. Mindazoknak, akik nem szégyellik álmaikat, akik hagyják, hogy elragadja őket a fantáziájuk. Mindenkinek, aki nem szégyelli megkönnyezni a szenvedéssel teli sors jórafordulását, aki nem szégyelli az érzelmeit és érzéseit. Egyszóval azoknak, akik ha csak rövid időre is, de fényt, színeket, szépséget, melegséget és igazi emberi érzéseket akarnak vinni a mai szürke, zord, rideg, hideg és önző világba, akár saját maga, akár a gyerekei, unokái számára.”

Erdélyi Katalin

  És mindez mennyiért?

 

A letölthető pdf ára: 2.500 Ft

(jelenleg nyomtatott formában nem elérhető a mesekönyv)

 

Fizetést előre kérjük, 8 napon belül, átutalással. 

A teljesítés menete: a megrendelő lapon elküldöd az adataidat, válaszul fogsz kapni egy mailt, amelyben szerepelnek a fizetési információk. Amikor megérkezett a számlánkra a könyv ára, akkor válaszmailben fogsz kapni egy letöltési linket, ahonnan le tudod töltni a mesekönyv pdf verzióját és az ajándékot.

A könyv adatai:  szerző: Teller Ágnes, kiadó: Sinka Csaba E.V., oldalszám: 122 oldal, megjelenés éve: 2013. 


Kérdések, amik benned is felmerülhettek

 

– De ez mesekönyv, jobb lenne kézbe adni.
Igen, valóban az a megszokottabb. De a mai gyerekeknek már teljesen természetes, hogy telefonon, tableten, asztali gépen olvasnak. Számtalan nagyon jó applikáció van a piacon, ami nagyon hasonló olvasási élményt ad, mint egy könyv.

– Ha színezhető, akkor most ezt hogy?
A megrendelés mellé ajándékba kapsz egy kinyomtatható kifestőt, ami a mesekönyv képeit tartalmazza, illetve azon felül még pár bónusz képet. Ezt annyiszor nyomtatod ki a gyerkőcnek, ahányszor csak akarod. Miközben te olvasod neki, ő színezheti is a képeket!

– Akkor most a mesekönyv nem is kapható nyomtatott formában?
Egyenlőre nem, de a mese ugyanolyan varázslatos, bármilyen hordozón is kapod meg.
(És így még környezettudatosabbak is vagyunk – kevesebb papírt használunk fel wink )

 

De ez még nem minden! Most ajándék is jár a mesekönyv mellé!

Egy szintén letölthető kifestő, ami a mesekönyv képeit és azon felül még pár bónusz képet tartalmaz. Ezt nyugodtan nyomtathatod bárhány példányban, amit úgy és annyiszor színezhet ki a gyerkőc (vagy akár te is), akárhányszor szeretnétek.

És ha szeretnéd megtudni, hogy folytatódott Julcsi, Leonard és a Sárkányok története, akkor  csak egy kattintásra vagy a  kalandoktól!

Rendeld meg itt! 

MEGRENDELÉS

Szerződési feltételek (Jogi és egyéb tudnivalók) 
A “megrendelem” gomb megnyomásával elfogadod a szerződési feltételeket!