Ahogy a fedélzetre léptem, azonnal találkozott a tekintetem egy nálam idősebb férfi tekintetével. Végigmért.
Az öltözete egyszerű, mondhatni korához illő volt. Olíva zöld nadrágja feszesen állt rajta, és fekete felsőjének kigombolt három gombja engedte láttatni csupasz mellkasát.
Olyan negyvenöt, ötven közöttire tippeltem. Magas volt, haja enyhén őszes, arca barátságos, tekintete sejtelmes. Ahogy elhaladt előttem, újra végigmért, nem is titkolta. Csak elsétált, és a sok ember közt hirtelen eltűnt. Néztem utána, de nyoma veszett a sokaságban.

Megtaláltam a kabinomat, rádőltem az ágyra, és az ismeretlenre gondoltam. A tekintetére, ahogy szabadon végignézve rajtam, cseppet sem zavartatta magát.  Annyi ember, annyi nő volt ott rajtam kívül. Miért éppen velem csökkentette szemei étvágyát?

Kipakolásom után, gondoltam sétálok egyet. Az idő kellemes volt, a szellő néha belekapott a kiengedett göndör tincseimbe, és lágyan simogatta a bőrömet. Ahogy szeltük a tengert, a hullámok a hajó oldalát csapkodták, és közben sirályok szálltak felettünk. Érzetem, ahogy lassan kezdek felszabadulni, és sikerül félretennem a gondjaim, és egyszerűen csak élvezni fogom az életet.

Észre sem vettem, hogy az ebéd utáni sétám átnyúlt a naplementébe. Ahogy abban gyönyörködtem, hogy az égbolt halványrózsaszínbe öltözik, azt kezdtem érezni, hogy valaki tekintete rám szegeződik. Éreztem, hogy valaki közelít felém, és hirtelen beránt valahova. Az ajtóra kiírt felirat egyértelműen mutatta, hogy a gépházba. Az ajtón lévő idegeneknek belépni tilos felirat éppen csak elsuhant a szemem előtt. Az a férfi állt előttem, aki felszállásomkor végigmért.

A szívem erősebben vert, úgy éreztem, a torkomban dobog. Mindkét karom szorította hátul a derekamnál. Nem okozott vele fájdalmat, éppen csak annyira tartotta, hogy érezzem, hogy ő irányít. A hideg falhoz szorított, a szemembe nézett, és lassú bizsergés járta át a testem. Óvatosan közelített az arcomhoz. Orra hegyét hozzám érintette, majd az ajkai puhaságát éreztem az államon. Elgyengülve álltam vele szemben, és lassan ajkaink összeértek. Lágyan csókolta alsó ajkam, és mire feleszméltem volna, a számban éreztem a hevesen köröző nyelvét. Jól csókolt. Közben szabad kezével elkezdte kigombolni a blúzomat, majd végig simította a testem. A combjaimnál kezdte. Külső oldalát érintette meg, majd lassan haladta felfelé. A csípőmhöz érve, a derekamnál megfogott és közelebb húzott. Ismét hosszabb, érzékibb csókot váltottunk. A derekamtól tovább csúsztatta tenyerét felfelé.

Minden érintésébe szinte beleborzongtam. Felhevülve élveztem ujjhegyének minden egyes apró érintését, amint csúszatta kezét a testemen.
Melleimhez érve, lassított, bal kezét is szabaddá tette, ahogy karjaimat elengedte. Közben a nyakam csókolgatva haladt lefelé. Melleimet karjában tartotta, és elkezdte csókolgatni. Érzékien kényeztette. Tudta, hogyan kell elgyengíteni egy nőt. Nyelve hegyének minden apró érintésétől a hideg futkosott rajtam. Az élvezettől fejem csak hátrahajtva a falnak dőlve élveztem a kényeztetést.
Arca puha volt, kellemes. Miközben a nyelvével apró köröket írt le a mellkasomon, combját szorosan a lábam közé nyomta, kicsit mozgatva kezdett teljesen felizgatni. Apró nyögdécselésekre voltam képes. Éreztem, hogy elgyengít teljesen.
Kebleim kényeztetése után, kiegyenesedett, rám nézett, majd a fülembe súgta, hogy sötétedés után, tíz órakor vár ugyan ott, ahol a naplementét csodáltam. Szinte fel sem fogtam a szavait a gyönyörtől. Mire észbe kaptam, csak arra lettem figyelmes, hogy kilépett az ajtón, és ahogy utánanéztem, csak távolodott.

Összeszedtem magam, körülnéztem, és a kabinom felé vettem az irányt.