Te, aki már tudod, hogy mit jelent

Írónak lenni,

szeretnél még jobbá válni?

 

  • Újraélnéd az Író Születik csodáját?
  • Elakadtál az írásban? Újraindulnál?
  • Inspirációra vágysz?
  • Szeretnél igazi, jobb agyféltekés Kreatív Írós közegben újból alkotni?
  • Szeretnél tovább fejlődni?

 

Ha ezek közül bármelyikre is igen a válaszod, akkor Rád várunk a Kreatív Írótáborban 2017. augusztus 2-6. között Budapesten.

Jobb agyféltekés Kreatív Írótábor

azoknak, akik valóban profi íróvá szeretnének válni

 

Miről fog szólni?
Az 5 nap alatt reggel 9-től délután 5-ig belekóstolunk a novellaírás, regényírás, meseírás eddig fel nem fedezett rejtelmeibe, elmélyítheted gyakorlatod arról, hogy hogyan írj érzelmektől telítve, de nem giccsesen, élvezettel-élvezhetően, hogyan lesz egységben a történeted, hogyan találj ki igazi hús-vér szereplőket, akik „lejönnek” a papírról. Hogyan rakd össze a történeteidet, mik azok a trükkök, amiktől letehetetlenné válik a sztorid. Beszélgetünk könyvkiadásról, publikálásról is. Stilisztika, történetépítés, -vezetés, világok építése, nézőpontok, karakterfejlesztés, feszültségkeltés, dramaturgia, leírások, párbeszédek. Szövegírás gyakorlatok, azoknak, akik pénzt is szeretnének keresni az írással.
Hogy valóban profi íróvá válj.

Miről nem fog szólni?
Nem fog szólni most sem felesleges elméletieskedésekről. Nem lesz műelemzés, „Mire gondolt az író?” kérdésekről. Nem lesz kritikai boncolgatás. Nem lesz „tuti megmondás”.

Lesz helyette nevetés-sírás, sok-sok rácsodálkozás, öröm, elismerés, szurkolás egymásnak, segítés és hatalmas rádöbbenések, hogy jééé, tényleg. Ahogy azt már két nap alatt megtapasztaltad, ha már voltál nálunk, csak most ez 5 napon át.

Emlékezz, hogy mire voltál képes két nap után – most képzeld el ugyanezt 5 nap után! Mire leszünk képesek együtt? Mit teremthetünk? Mit indíthatunk útjára?

 

Kiknek szól ez az 5 napos tábor?
Neked, aki már megtapasztaltad az egy vagy két napos jobb agyféltekés tréningek hangulatát, világát, érzését. Neked, aki már elindultál az írói úton, de még kell egy kis biztatás, megerősítés, támogatás. Neked, aki szeretne még jobbá válni, még inkább tudatossá tenni az írást. Neked, aki újra akarod élni a csodát. Nem csak már jobb agyféltekés íróknak, hanem mindenkinek, aki szeretne jobbá válni. 

Kiknek nem szól ez az 5 napos tábor?
Azoknak, akik szerint már nincs mit tanulniuk. Akik feladták már. Akik szerint az Író Társadalom zárt, fennkölt közeg, ahol nincs helye „önjelölt tehetségeknek”. Akik szerint a „Nagyokat” kell követni, az ő szavuk és véleményük a mérvadó. Akik szerint az „építő kritika” a megoldás a fejlődésre egyedül. Őket köszönettel, de nem várjuk. Nincs rájuk szükségünk 😉

És hogy kikre van szükségünk?
Rád. Aki hisz abban, hogy írni egy csoda. Aki nap, mint nap szeretné ezt megélni. Aki tudja vagy sejti milyen az, ha szeretik azt, amit írt. De szeretne még jobb lenni. Még többet adni magából. És ezért tenni is hajlandó. Mert a kreativitás cselekvő képesség, nem passzív ábrándozás 😉
És mindezt hol, mikor és mennyiért?

Időpont

 

2017. augusztus 2-6. (szerda-vasárnap)

Budapest

 

Árak és kedvezmények

 

az 5 napos Írótábor  alapára:

79.990 Ft

 

diákoknak kedvezménnyel:

59.990 Ft

 

 Az árak bruttó árak, és Ft-ban értendőek.
A Tábor díja nem tartalmazza az étkezési, utazási és szállás költségeket. A Tábor Budapesten, a VI. kerületben lesz, a Deák tér közelében, pontosabb információkat a tréningdíj beérkezése után küldünk.

 

Mikor kell fizetni?
A fizetési határidő a jelentkezéstől számított 8 naptári nap – ennek pontos időpontját, tehát a rád vonatkozó végső fizetési határidőt – a jelentkezés utáni visszaigazoló emailben megküldjük. Kérlek, csak úgy jelentkezz, hogy biztosan tudod, ezt a fizetési határidőt tartani tudod. Fizetni 8 napon belül kell, de ha az általad megjelölt időpontig nincs már hátra 8 nap, akkor a Tábor ELŐTTI utolsó napig, mert csak így tudod biztosítani a részvételedet! Részletfizetés lehetséges.

Természetesen, ha közbejön számodra valami, ami ütközik az előre kifizetett Tábor időpontjával, akkor a Tábor napjáig lehetőséged van lemondani a részvételt – lásd szerződési feltételek -, és ez esetben a pénzt hiánytalanul visszafizetjük számodra.

Gyakran Ismételt Kérdések

Lehet, hogy benned is felmerültek ezek?

 

„Voltam már Író születik/Mesevarázsló/Történetmester/Blogger workshop tréningen, nekem is tud újat mutatni ez az 5 nap?”
Igen. A Haladó tréningen részben teljesen új tematikával, új témákkal, új feladatokat kell majd megoldanod, bár lehet, hogy lesz egy-két ismerősebb is, attól függően, hogy épp melyiken voltál korábban. Viszont a hangulat az biztos, hogy a már megismert lesz 😉

„Miben lesz ez más, mint az Író Születik?”
A hosszában mindenképp. A két naposon is elég sok feladatot oldottunk meg, most itt 2,5-szer több időnk lesz, sokkal több gyakorlási és kipróbálási lehetőséggel. Lesznek hasonló feladatok a fontosságuk miatt, de a többsége teljesen új lesz. Ez haladó tábor lesz, így biztos lehetsz benne, hogy nem fogjuk ugyanazt a „szintet” gyakorolni, hisz már Te se ugyanazon a szinten vagy, mint voltál anno 😉

„Külföldről jönnék, lehet fizetnem ott a helyszínen készpénzben is?”
Igen, egyéni megbeszélés kérdése. Keress meg az agnes.teller@kreativ-iras.hu mailcímen.

„Vidékről jönnék, tudtok segíteni olcsó szállás ügyben?”
A tábor díja nem tartalmazza a szállás költségét, de tudunk javasolni egy-két olcsóbb hostelt a környéken. Illetve javaslom, hogy nézz körül az ismerőseid, rokonaid körében, mert lehet, hogy ők is tudnak segíteni – így akár letudhatsz egyben egy rég esedékes rokon- vagy barátlátogatást is 😉

„Nekem sok így egyszerre a teljes tréning díja, lehet részletfizetést kérni?”
Igen, lehet. Írj rám az agnes.teller@kreativ-iras.hu mailcímre, és megbeszéljük.

„Ki fogja tartani a tréninget? Illetve számít-e hogy mikor és kinél voltam korábban?”
Én fogom, Teller Ágnes tartani a tréninget. Az, hogy nálam vagy másnál voltál-e korábban tréningen, nem számít, hisz a RitArt Academy franchise minőségbiztosítási elvei miatt ugyanazt a képzést kapja mindenki minden tréningen, bárki is legyen a trénere. 

 

Nos? Szeretnél igazi profi Íróvá válni 5 nap alatt?

Akkor jelentkezz a Jobb agyféltekés Kreatív Írótáborba, ahol 5 napnyi csoda vár Rád.

Név*
Email*
Lakcím*
Telefonszám*
Cégnév
Székhely
adószám
Kedvezmények*
Elfogadom a szerződési feltételeket*
Mi a célod a tréninggel? Miért szeretnél résztvenni rajta?*


 Szerződési Feltételek
Jogi és egyéb tudnivalók

A Jelentkezem>> gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

I. Jogi háttér

1.  A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a csoportot alkotó személyeknek, és a tréner munkájának a tiszteletben tartása, illetve a tréning légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. A nem megfelelő hozzáállással és viselkedésmóddal bíró résztvevőket a csoport eredményeinek és az egyéni munka minőségének biztosítása érdekében megkérjük a tréningről való távozásra. Ez esetben a tréning részvételi díjat visszafizetjük a távozó számára. Köszönjük a megértést! 

1.a A tréningen használt módszerek alkalmazását nem javasoljuk azoknak, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha ilyenfajta kezelés vagy gyógyszerezés alanya vagy, akkor kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a tréningre, vagy elmész bármilyen jobb agyféltekés képzésre! Ezen figyelmeztetésünk figyelmen kívül hagyása okán kialakult állapotokért és helyzetekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.
2.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
3.  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
4.  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a Inter-Profession Kft-vel kötöd.
(2200 Monor, Bem u. 4., Asz: 23747955-1-13, Email:ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu)
5. A számlázás elektronikusan történik, emailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
6. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet: ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu
7. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület (1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.)
8. A szolgáltatás ára bruttó 79.990,- forint, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kört a megrendelő űrlap fölött találod.
9. A szolgáltatás ára nem fedezi az öt napos tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.
10. Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett tréningvezető helyett egy másik trénerünk vezesse a tréninget.
11. Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartjuk.
12. Tárhelyszolgáltató: MikroVPS Kft. , címe: 1096 Budapest, Sobieski János utca 19-21/A, e-mail: support@mikrovps.hu

 II. Fizetési módok és adatok

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés
2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!)
a.) Banki átutalás vagy befizetés:
Inter-Profession Kft  – Teller Ágnes

K&H Bank Zrt 10402795-86755451-82891003
b.) Külföldről való utaláshoz:
Bank Swift kód: OKHBHUHB
IBAN számlaszám: IBAN HU42 1040 2795 8675 5451 8289 1003

 III. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogról

1.) A szolgáltatás teljesítése előtti esetben
A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT.
A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted az ugyfelszolgalat@kreativ-iras.
hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A szolgáltatás teljesítése utáni esetben
A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében.

Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

 IV. Szerzői és szomszédos jogok

A RitArt Academy tréningjeinek jogtulajdonosa Vidi Rita, a módszer kitalálója és kidolgozója,  és az Inter-Profession Kft., a tréningek szervezője és a kiadványok felelőse.

 V. Elérhetőségek

ugyfelszolgalat@kreativ-iras.hu  – 06-30-350-4362 (Teller Ágnes)

Pin It on Pinterest

Share This