Jobb agyféltekés Kreatív Írótábor Visegrádon

ahol a bábokból pillangók lesznek

 

 • Szeretsz írni?
 • Szeretnél jobban, könnyedebben, élvezetesebben írni?
 • Szeretnél egy olyan módszert megtanulni, amivel bármikor bármiről tudsz írni?
 • Érdekel a regényírás vagy a meseírás vagy a novellaírás? Vagy akár mindegyik?
 • Jó lenne egy olyan csapat, ahol nem vagy „furi” a grafomániád miatt?
 • Jó lenne 5 napot eltölteni úgy, hogy csak az írással foglalkozz?

5 nap, amikor csak a szenvedélyeddel foglalkozhatsz egy tündéri, meghitt házikóban Visegrád szívében. Olyan társakkal, akiknek szintén ez a szenvedélyük, olyan tréner segítségével, aki évek óta ezt a módszert tanítja.
5 nap, amikor megtanulhatod a regényírás, a meseírás, a novellaírás számtalan trükkjét, fortélyát, mindezt egy támogató, kritikától mentes, jókedvű, játékos, felemelő közegben.

Mert erről szól a

 Jobb agyféltekés Kreatív Írótábor 

 

És még miről fog szólni?
Az 5 nap alatt reggel 9-től délután 5-ig belekóstolunk a novellaírás, regényírás, meseírás eddig fel nem fedezett rejtelmeibe. Elmélyítheted gyakorlatod arról, hogy hogyan írj érzelmektől telítve, de nem giccsesen, élvezettel-élvezhetően, hogyan lesz egységben a történeted, hogyan találj ki igazi hús-vér szereplőket, akik „lejönnek” a papírról. Hogyan rakd össze a történeteidet, mik azok a trükkök, amiktől letehetetlenné válik a sztorid. Beszélgetünk könyvkiadásról, publikálásról is. Stilisztika, történetépítés, -vezetés, világok építése, nézőpontok, karakterfejlesztés, feszültségkeltés, dramaturgia, leírások, párbeszédek.

Miről nem fog szólni?
Nem fog szólni felesleges elméletieskedésekről. Nem lesz műelemzés, „Mire gondolt az író?” kérdésekről. Nem lesz kritikai boncolgatás. Nem lesz „tuti megmondás”.

Lesz helyette nevetés-sírás, sok-sok rácsodálkozás, öröm, elismerés, szurkolás egymásnak, segítés és hatalmas rádöbbenések, hogy jééé, tényleg.

Kiknek szól?

 • Neked, aki már elindultál az írói úton, de még kell egy kis biztatás, megerősítés, támogatás.
 • Neked, aki már megtapasztaltad az egy vagy két napos jobb agyféltekés tréningek hangulatát, világát, érzését.
 • Neked, aki szeretne még jobbá válni, még inkább tudatossá tenni az írást.
 • Neked, aki újra akarod élni a csodát.
 • Nem csak már jobb agyféltekés íróknak, hanem mindenkinek, aki szeretne jobbá válni.

Kiknek nem szól?
Azoknak, akik szerint már nincs mit tanulniuk. Akik feladták már. Akik szerint az Író Társadalom zárt, fennkölt közeg, ahol nincs helye „önjelölt tehetségeknek”. Akik szerint a „Nagyokat” kell követni, az ő szavuk és véleményük a mérvadó. Akik szerint a „kritika” a megoldás a fejlődésre egyedül. Őket köszönettel, de nem várjuk. Nincs rájuk szükségünk 😉

És hogy kikre van szükségünk?
Rád. Aki hisz abban, hogy írni egy csoda. Aki nap, mint nap szeretné ezt megélni. Aki tudja vagy sejti milyen az, ha szeretik azt, amit írt. De szeretne még jobb lenni. Még többet adni magából. És ezért tenni is hajlandó. Mert a kreativitás cselekvő képesség, nem passzív ábrándozás 😉

Mindezt hol, mikor és mennyiért?

 2020. augusztus 16. (vasárnap du.) – augusztus 21. (péntek du.)

Visegrád, Pillangó-ház

99.000 Ft (bruttó)
egyösszegű befizetés esetén: 90.000 Ft

(elhelyezés 2-3 ágyas szobákban, napi 3x étkezéssel + a tanfolyamhoz tartozó segédanyagokkal)

A táborban részvevők maximális létszáma: 12 fő.

Mikor kell fizetni?
A tábor díját 1 vagy 2 részletben lehet fizetni. A foglaláshoz vagy a teljes, kedvezményes díjat (90.000 Ft) vagy az első részletet (30.000 Ft) kell befizetned a jelentkezéstől számított 8 napon belül. A fizetéshez szükséges adatokat a jelentkezésed után emailben küldjük meg neked.
Pontos részletek a szerződési feltételekben, amit mindenképp olvass el a jelentkezés előtt.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Lehet, hogy benned is felmerültek ezek?

„Voltam már Író születik/Mesevarázsló/Történetmester/Blogger workshop tréningen, nekem is tud újat mutatni ez az 5 nap?”
Igen. Részben új témákat, új feladatokat kell majd megoldanod, bár lehet, hogy lesz egy-két ismerősebb is, attól függően, hogy épp melyiken tanfolyamon voltál korábban. Viszont a hangulat az biztos, hogy a már megismert lesz 😉

„Miben lesz ez más, mint az Író Születik?”
A hosszában mindenképp. A két naposon is elég sok feladatot oldottunk meg, most itt 2,5-szer több időnk lesz, sokkal több gyakorlási és kipróbálási lehetőséggel. Lesznek hasonló feladatok a fontosságuk miatt, de a többsége teljesen új lesz. A tábor igazából a Jobb agyféltekés Kreatív Írás tanfolyamok eszenciája, legjobb feladatai összerakva egy sokkal ütősebb “eleggyé” 🙂  

„Ki fogja tartani a tréninget? Illetve számít-e hogy voltam már korábban másik trénernél ?”
Én fogom, Teller Ágnes tartani a tréninget. Az, hogy nálam vagy másnál voltál-e korábban tréningen, nem számít, hisz a RitArt Academy franchise minőségbiztosítási elvei miatt ugyanazt a képzést kapja mindenki minden tréningen, bárki is legyen a trénere. Viszont ez az 5 nap sűrített esszenciája a különböző Rita Art kreatív írás tréningeknek. Ez ettől különleges.

 

És ha még bizonytalan vagy, hogy mire is számíthatsz, akkor olvasd el a tavalyi szolnoki tábor pár résztvevőjének a

véleményét.

 

„A táborban nagyon jól éreztem magam, élveztem a tréningeket és a többiek felolvasott írásait. Amúgy pedig már az is megnyugvással töltött el, hogy minden feladatot be tudtam fejezni. Rengeteget nevettünk meg tanultunk egyszerre, és tiszta szívvel élveztük, amikor meghallottunk egy-egy frappáns megfogalmazást, és nem győztünk ámudozni a többiek tehetségén. Inspirált ez a közeg, és későbbi kézzelfogható használt is vettem az itteni ismeretségeimnek”. – Dobos Mariann

 

Kis kikapcsolódás képpen, egy hetet Szolnokon voltam. Facebook oldalon láttam meg a hirdetést, amely Kreatív írás, a jobb agyféltekés tanfolyamról szólt. Kíváncsiságomat felkeltette, mivel én is már évek óta írok. Mindig tanul az ember, mindegy hány éves. Nem bántam meg, hogy jelentkeztem. Kaptam egy nagyszerű csapatot, nagyszerű trénereket, és nagyszerű szervezőket. Szállással is meg vagyok elégedve, és a napi étkezést se hagyjuk ki. Bár lehet, hogy ezután két hetes fogyókúra táborba fogok elmenni.
Szóval: mindenkinek tudom ajánlani, aki még csak gondolkodik az íráson, aki még kezdő író, aki haladó, vagy akár már kész író. Itt nagyon sokat tanultam, még azt is, hogy ha ép az ihlet nem száll meg, akkor mit kell tennem. Senki nem fog csalódni, senki nem érzi majd feleslegesnek magát, senki nem fog unatkozni.
Hajrá!” –
Bubrik Zseraldina

 

Tavaly nyáron volt az első egy hetes író tanfolyam és életem egyik legjobb döntésének tartom ma is hogy részt vettem rajta.
Miért
?
Mert hozzám hasonló elvarázsoltakkal találkozhattam, akikkel élveztük egymás írásait, gondolataink szárnyalását, azt hogy egy egyszerű kérdésről harmincan harminc féle szösszenet született 20 perc alatt.
De milyenek?
Hát megrendítőek, viccesek, elgondolkodtatóak, nem mindennapiak.
Szövődtek barátságok, és azóta is szemmel tartjuk egymást és támogatjuk a szárnyak növesztésében.
Ha tudok, idén is szeretnék részesülni ebben a „szellemi ámokfutásban.”
Nos? Szeretnél igazi profi Íróvá válni 5 nap alatt?
Akkor jelentkezz a Jobb agyféltekés Kreatív Írótáborba, ahol 5 napnyi csoda vár Rád!” – Erdei Ilona

És pár video a helyről, ahol leszünk:
Pillangó-ház Visegrád – az udvar
Pillangó-ház Visegrád – a szobák

Neked is borzongás fut végig a hátadon? Na akkor nem fogsz csalódni! 😉

Jelentkezz most, mielőtt elfogynak a szabad helyek!

Jelen táborra vonatkozó általános adatvédelmi és szerződési feltételeket itt találod:  ÁSZF.

Fizetési lehetőségek:

A jelenlegi vírushelyzet miatt kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, mielőtt utalnál! A lenti feltételek “normál helyzetre” íródtak, jelenleg nem érvényesek.   

 1. egyösszegű befizetés
 2.  2 részletben történő fizetés
  A foglaláshoz az első részletet (30.000 Ft) kell befizetned a jelentkezéstől számított 8 napon belül. A második részletet (69.000 Ft)-ot legkésőbb  július 1.-ig (a júliusi tábor esetében) vagy augusztus 1.-ig (az augusztusi tábor esetében) kell befizetned.
  Kérlek, csak úgy jelentkezz, hogy biztosan tudod, ezeket a fizetési határidőket tartani tudod.

Lemondás, díjvisszatérítés:
Az ÁSZF. III./1. pontját kiegészítve a 14 napos elállási jog az alábbi módon változik a tábor vonatkozásában.
A 14 napos elállási jog továbbra is megilleti a fogyasztót a szerződés teljesítése előtt. Elállással 14 napon túl is élhet, viszont a befizetett díjak visszatérítése az alábbiak szerint történik:

 • Május 31-ei előtti lemondás esetén: teljes, addig befizetett díj.
 • Május 31. utáni lemondás esetén a 30.000 Ft foglalón felüli befizetéseket tudjuk visszafizetni, a 30.000 Ft foglalót nem áll módunkban ilyenkor már visszatéríteni, az egy összegű befizetésekből sem.
 • A tábor indulása előtti egy héten belüli lemondás esetén  az addig befizetett (teljes) összegből 40.000 Ft vagy a 49.000 Ft-ot fizetjük vissza, 50.000 Ft teljes foglalási költséget már nem áll módunkban visszafizetni. Amennyiben még nem került befizetésre a teljes összeg, akkor az 50.000 Ft feletti összeget.

A Jelentkezem gomb megnyomásával elfogadtad  ezeket a szerződési feltételeket is.